Calla Lelie Leefmeester

Sterven doe je alleen… maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga een tijdje mee op jouw reis. We bespreken oud zeer dat je graag nog een plek wilt geven en ronden emotionele gebeurtenissen uit je leven af. Soms confronteer ik je liefdevol of houd je een spiegel voor – zonder oordeel. Zo kun je ‘opgeruimd’ afscheid nemen van het leven.

Waar help ik verder nog mee?

Ook heel praktische zaken komen aan bod: hoe actueel is je testament, wil je nog een donorcodicil of euthanasieverklaring invullen en is je adressenlijst voor de uitvaart actueel? Alle aspecten van de uitvaart nemen we samen door en ik laat je pure keuzes maken vanuit je hart. Zodat je zeker weet dat de muziek, kist of urn en locatie van het laatste afscheid, helemaal naar jouw wens zijn.

Wil je kennismaken? Graag!

De eerste afspraak is altijd een gratis kennismakingsgesprek. Ik leg mijn werkwijze uit en samen kijken we wat bij jou past. Pas daarna besluit je of ik je mag begeleiden als Leefmeester. Vervolgens spreken we nog een aantal keer af. Dat doen we bij jou thuis, in vertrouwde omgeving. Meestal zal het een paar sessies van 2 uur duren. 

Bel me gerust voor een afspraak of meer informatie op 06 19 92 61 12.

Tekst van een weduwe

“Ik miste de informatie om enigszins grip te krijgen op het leven. Wat komt er allemaal kijken bij een sterfproces? Het is allemaal zo eng en nieuw.” 

De weduwe vindt het verbazingwekkend dat ze niet beter werd geïnformeerd. “Als je thuis gaat bevallen, krijg je heel veel voorlichting. Maar als je thuis sterft, krijg je niets. Ook online kon ik niet veel informatie vinden.”

“Geef mij je hand dan lopen we een stukje samen, het verheldert en verlicht.”